Tepper-Efka is een internationale groothandel in autotuning en -styling accessoires. Het is van oudsher een familiebedrijf met de wortels in Groningen, maar inmiddels uitgegroeid tot een speler die in de Benelux een uitgebreid netwerk van dealers kent en dat daarnaast in heel Europa actief is.

Tepper-Efka richt zicht op de in- en verkoop van producten voor de detailhandel en wil zich daarbij onderscheiden als de steunpilaar van de detaillist. Daarom is het bedrijf continu bezig om te kijken hoe de detailhandels functie het beste ’gesupporterd’ kan worden. Hiervoor zijn vormen van dienstverlening ontwikkeld en zal daar in de toekomst ook mee bezig blijven. Tepper-Efka beweegt zich niet op de B-2-C markt, maar weet wel hoe die markt bediend wordt om u beter van dienst te kunnen zijn.

De tuning- en stylingproducten worden gedeeltelijk onder eigen merk, AutoStyle, in de markt gezet. Hiervoor onderhoudt Tepper-Efka goede contacten met leveranciers in het binnen- en buitenland, om een optimale prijs-prestatieverhouding te realiseren. Naast het eigen huismerk is Tepper-Efka tevens distributeur van een groot aantal A-merken binnen de branche.

Binnen de range aan producten die Tepper-Efka levert worden twee lijnen gevolgd; De Comfort-lijn die het mogelijk maakt om het gebruiksgemak van vervoermiddelen te vergroten en het gebruik te veraangenamen. En de Tuning & Styling lijn, die het mogelijk maakt een auto te ”customizen”, zodat hij een individuele, unieke uitstraling krijgt.