Op www.autostyle.nl ziet u een totaal-overzicht van het assortiment van Tepper-Efka BV.

Dé AutoStyle Catalogus is al 17 jaar lang de toonaangevende catalogus op het gebied van autoaccessoires, tuning en styling! 

De catalogus staat vol met al het mogelijk denkbare voor op, onder of in de auto. Zoals elk jaar weer worden alle nieuwe artikelen getoond naast alle bestaande belangrijke artikelen. Of het nu gaat om een reservelampset of om een uitgebreide bodykit, het merendeel van de collectie is weer opgenomen. 

Naast AutoStyle haar eigen lijn aan accessoires treft u in de catalogus ook de diverse A-merken aan. Deze A-merken kenmerken zich door ‘top of the bill’ kwaliteit door gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve technieken.

De catalogi worden gedurende het hele jaar uitgegeven in Nederland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk en nog meer Europese landen. Dit gebeurt via onze AutoStyle dealer netwerk en overige autoshops, grossiers, garage en bandenhandel in Nederland en België. De overige exemplaren worden verdeeld in diverse exportlanden. Momenteel exporteren wij naar ± 30 exportlanden.

De AutoStyle catalogus is voor het laatst geproduceerd in 2013. Het meest actuele overzicht van het Tepper-Efka assortiment tonen wij op www.autostyle.nl.

 

Hieronder een overzicht van de covers van de AutoStyle Catalogi.